Gemak dient de mens

Hoe koken we en waar moet ons eten aan voldoen? Lees verder en ontdek de trend waar wij op inspelen!

CONVENIENCE KOKEN

We gaan er niet omheen praten, de belangrijkste trend waar wij op inspelen is: convenience koken! Convenience is de oplossing voor ons tijdsprobleem. Met ons bedoel ik, ondernemers. We zijn met z’n alle opzoek naar gemak en de oplossing van een praktisch probleem: tijdwinst.

WAAROM KIEZEN VOOR CONVENIENCE KOKEN?

Wie wil dat nou niet, eten dat al voor een groot deel klaargemaakt is? Dit zorgt voor stressvermindering in de keuken en kunnen we meer focussen op kwaliteit en plezier! Tijdsbesparing, vereenvoudiging en stressvermindering onderwerpen die aanwezig moeten zijn in jouw keuken.

KIES VOOR Q-CULINAIR!

Q-Culinair neemt het volledige inkoop- en productieproces op zich, zodat u bespaart op uw personeelskosten en beschikbare ruimte en capaciteit. Wij voeren alle voorbereidende werkzaamheden voor u uit. Met behoud van uw eigen identiteit en herkenbaarheid. U bepaalt hoe u de producten bereid wilt hebben. Indien gewenst kunt u de inkoop ook zelf organiseren zodat u van uw eigen inkoopvoordelen profiteert.

ONS ASSORTIMENT

Q-Culinair ontwikkelt, produceert en verkoopt custommade duurzame convenience producten voor de foodsector. Wij voeren een eigen patisserie-, soep en vis gerelateerde productenlijn met een uitgebreide keuze in macarons, citroen-merenguetaartjes, biologische pompoensoep, tomaten-uiensoep, visquiches en visterrines. Bij Q-culinair laten we niets aan het toeval over, u bent altijd goed voorbereid.