Q-Culinair start een nieuw project op

NIEUW PROJECT

Q-Culinair start een nieuw project op Bospark Bilthoven. Daar gaan wij de horeca verzorgen bij Woodhouse (voorheen de Boshut). Tevens zit daar een cafetaria en groot terras bij aangesloten.

WIE IS WOODHOUSE?

Wij gaan dit seizoen de uitdaging aan de gasten van Bospark Bilhoven gastronomisch te verwennen en hun verblijf op het park door culinair gemak nog verder te veraangenamen. Wij nemen de volledige horeca voor onze rekening en voorziet men op alle vlakken van producten welke met zorg voor u bereid zijn. Onze uitgangspunten hierbij zijn variatie, huisgemaakt en kwaliteit!

WAT BIEDEN WIJ?

Van huisgemaakte friet, traditionele Italiaanse pizza’s tot aan een uitgebreid diner. Ook verzorgen wij ontbijtboxen, borrelboxen en BBQ boxen. Bij verjaardagen of andere (feestelijke) gelegenheden, denken wij graag met u  mee over de mogelijkheden.

EVENEMENTEN

Er staan een aantal sportieve evenementen voor dit jaar op de agenda, zoals het EK voetbal en de Olympische Spelen. Deze zullen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan op Bospark Bilthoven en zullen daar uitgebreid aandacht aan besteden in ons gezellige WOODHouse.

Binnenkort komt de website www.treehouseculinair.nl live. U kunt ons ook volgend op facebook of Instagram (Treehouse Bilthoven) om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.