Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker

In de huidige maatschappij wordt duurzaamheid steeds belangrijker en vandaar kan geen enkel bedrijf meer om duurzaam ondernemen heen. Deze ontwikkelingen biedt ons kansen en hier spelen wij op in.

“Het levert oplossingen op voor het milieu en hier doen wij aan mee. Bedrijven die duurzaam ondernemen maken hun bedrijf toekomstbestendig en zijn aantrekkelijk voor huidig en toekomstig personeel en klanten.”

DRIE P’s

Bij duurzaam ondernemen is er focus op de creatie van waarde op economisch, sociaal en ecologisch gebied, ook wel de 3 P’s: profit, people, planet. Bij duurzaam ondernemen gaat het om het creëren van een balans tussen deze elementen. Maar dat gaat helaas niet zo gemakkelijk. Om het mogelijk te maken moet er rekening gehouden met duurzaamheid in elke bedrijfsproces en -activiteit. In elke beslissingen worden de 3 P’s in rekening gehouden.

WAAROM DUURZAAM?

De motivatie om duurzaam te ondernemen is voor ieder anders. Sommige bedrijven zien het vooral als kansen en draaien mee met de trend. Anderen krijgen te maak met wet- en regelgevingen maar worden toch gepushed door maatschappelijke druk. Wij als Q-Culinair zien de kansen erin en proberen zo duurzaam mogelijk te zijn. Dit heeft vele voordelen voor ons maar ook voordelen voor u.

WAT BETEKENT DIT VOOR ONS EN U?

In zee gaan met Q-Culinair betekent niet alleen een de hoogste kwaliteit maar ook een samenwerking met een partner die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Producten met de beste kwaliteit die niet of nauwelijks schadelijk zijn voor het milieu en dus bijdragen aan een beter milieu.